Axivate Horeca neemt Buitenplaats Slangevegt over

De Axivate Horeca Group heeft per januari 2021 de exploitatie van Buitenplaats Slangevegt (gevestigd in het monumentale pand Slangevegt) in Breukelen overgenomen. Buitenplaats Slangevegt behoudt dezelfde horecafunctie, met vergader-, feest- en borrelruimtes, private dining en een restaurant met een uniek terras aan het water. Ook de medewerkers blijven behouden. 

Axivate Horeca Group neemt de exploitatie van Buitenplaats Slangevegt over van de Slangevegt Groep. Oud-eigenaar Vincent van Vulpen is blij met de overname: “Met Axivate aan de andere kant van de tafel verliep het overnameproces vlekkeloos en snel. Je proeft bij Axivate dat ze met de juiste bedoelingen de zaak willen overnemen, dat was voor mij de doorslaggevende factor.”

De overname van Slangevegt past binnen de groeistrategie van de Axivate Horeca Group, die haar positie verder wil uitbouwen. Bas Rasker: “We investeren graag in zogenaamde evergreens, zaken die sinds jaar en dag stabiel draaien. Slangevegt is zo'n zaak. Ondanks deze moeilijke tijden voor de horeca ben ik ervan overtuigd dat Slangevegt een aanwinst is voor onze groep.”

Axivate Horeca Group beheert een grote diversiteit aan horecabedrijven, momenteel voornamelijk in de regio Utrecht maar met de ambitie binnen de Randstad verder uit te breiden. Door het ontwikkelen van eigen horecaconcepten en een actief acquisitiebeleid is Axivate Horeca Group de afgelopen jaren uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf binnen de Nederlandse horeca.

Axivate Horeca Group is o.a. verbonden aan PK bar & kitchen (Bilthoven en Utrecht), Stadskasteel Oudaen, vijf zaken in de Drieharingstraat in Utrecht (De Markt, Mr FINCH, Vintage, De Kleine Parade en Raak!), De Roskam in Houten, Café Egelantier in Den Dolder en Café Restaurant Rust Wat in Blaricum. De bijzondere locaties en uitstraling zijn karakteristiek voor de horecabedrijven van Axivate.

Buitenplaats Slangevegt heeft alle kenmerken die passen binnen het portfolio van Axivate en staat al jaren bekend om zijn gastvrijheid, culinaire beleving en mooie terras langs de Vecht. Het rijksmonument dankt zijn naam aan de bochtige rivier die als een slang door het landschap glijdt.

Share