Het boutique hotel in het Groene Hart van Holland

Van Rossum is de gemoedelijke gastheer, die je van harte verwelkomt in zijn luxe Stadshotel Woerden met gezellig café en restaurant, die hij geheel naar zijn eigen smaak heeft ingericht. Van Rossum is gevestigd in het Arsenaal, een robuust Rijksmonument in de historische stadskern van Woerden. Deze middeleeuwse vestingstad ligt ideaal centraal in het Groene Hart van Holland, dichtbij de grotere Hollandse steden zoals Utrecht en Amsterdam.

links rechts

Waarom Van Rossum?

Karakter

Verrassend

Uniek

Wat Van Rossum
bijzonder maakt

Van Rossum Stadshotel Woerden is een uniek boutique hotel waar, onder de robuuste eeuwenoude eikenhouten balken, ouderwetse Hollandse gezelligheid zich op een natuurlijke manier mengt met stijlvol, hedendaags comfort en warme gastvrijheid.

Van Rossum café en restaurant is in de wijde omtrek ‘the place to be’. ‘De plek waar je zijn moet’, zegt Van Rossum zelf. Woerden heeft van origine een innige band met het omliggende Groene Hart van Holland.

Op de Groenendaal, tegenover Van Rossum, boven zijn buurman Breuren heeft Van Rossum een stijlvol vergaderhuis ingericht.

www.vanrossumwoerden.nl

  • Meulmansweg 33M
  • 3441 AT Woerden
  • +31 (0) 34  870 65 00
  • info@vanrossumwoerden.nl

Werken bij Van Rossum

Op zoek naar een baan bij het gezelligste café, restaurant en stadshotel van Woerden? Van creatieve kok en held in de bediening tot eersteklas afwasser: bekijk hieronder onze vacatures.

Waarom werken met Axivate werkt.

Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen. Lorem Ipsum is de standaard proeftekst in deze bedrijfstak. Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen. Lorem Ipsum is de standaard proeftekst in deze bedrijfstak. onze werkwijze