Proef Italië

Bij Osteria Mercatu serveren we diverse gerechten met onder meer heerlijke pasta’s of knapperige pizza’s, belegd met de beste ingrediënten. Niet te complex, maar wel supervers en heel goed. Zoals de echte Italiaanse keuken hoort te zijn.

 

links rechts

Waarom Mercatu?

Ontspannen

Authentiek

Super vers

Wat Mercatu bijzonder maakt

Mercatu is afgeleid van het Latijnse woord voor ‘markt’. De locatie straalt de sfeer uit van een authentieke mediterrane markthal, met verse en smaakvolle producten op een eigentijdse manier. Bij Mercatu vind je de echte Italiaanse keuken in een modern restaurant. Wat is er Italiaanser dan fluwelen koffie, goede wijn en een uitgebreid diner?

https://mercatu.nl/over-ons/

 

  • Verlengde Breevaart 4
  • 2811 LR Reeuwijk
  • +31 (0) 18 230 08 18
  • info@mercatu.nl

Werken bij Mercatu

Wij zijn altijd op zoek naar jonge, enthousiaste mensen voor de bediening of in de keuken. Vind je het leuk om in teamverband te werken en heb je geen bezwaar om soms ‘s avonds en in de weekenden te werken? Dan maken wij graag kennis!

Wie zijn wij? Tussen het groen en het water aan de rand van de Reeuwijkse Hout ligt horecagelegenheid…
Wie zijn wij? Tussen het groen en het water aan de rand van de Reeuwijkse Hout ligt horecagelegenheid…
Wie zijn wij? Met op de achtergrond een prachtig uitzicht op de Reeuwijkse Plassen zorgt Restaurant ‘t Reeuwijkse…

Waarom werken met Axivate werkt.

Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen. Lorem Ipsum is de standaard proeftekst in deze bedrijfstak. Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen. Lorem Ipsum is de standaard proeftekst in deze bedrijfstak. onze werkwijze