Dagelijks geopend

Met op de achtergrond een prachtig uitzicht op de Reeuwijkse Plassen zorgt Restaurant 't Reeuwijkse Hout iedere dag voor de beste versproducten om onze gasten te verrassen. Schuif aan in dit ontspannen restaurant voor klassieke gerechten als een malse saté, flinterdunne carpaccio of een heerlijke seizoenssoep.

 

links rechts

Waarom Reeuwijkse Hout?

Gastvrije bediening

Ontspannen

Gewoon goed eten

Wat Reeuwijkse Hout bijzonder maakt

Restaurant ‘t Reeuwijkse Hout staat voor aandacht en kwaliteit. Gewoon goed en lekker eten. Een bord waar de aandacht vanaf spat. Culinair betekent voor ons dan ook niet zozeer ‘kostbaar en complex’, maar vooral de aandacht die aan een gerecht besteed is. Die aandacht is bij ons altijd het belangrijkste.

https://www.reeuwijksehout.nl

 

Werken bij Reeuwijkse Hout

Wij zijn altijd op zoek naar jonge, enthousiaste mensen voor de bediening of in de keuken. Vind je het leuk om in teamverband te werken en heb je geen bezwaar om soms ‘s avonds en in de weekenden te werken? Dan maken wij graag kennis!

Waarom werken met Axivate werkt.

Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen. Lorem Ipsum is de standaard proeftekst in deze bedrijfstak. Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen. Lorem Ipsum is de standaard proeftekst in deze bedrijfstak. onze werkwijze