Steffie Kuijer De Roskam

"Mijn ambities zijn mede door de Roskam gevormd naar het werken in de hospitality industrie. Ik hoop over vijf jaar veel ervaring op gedaan te hebben en mijn studie te hebben afgerond. En misschien wel op een dag mijn eigen horecazaak te openen!"

links rechts
Wie ben je en wat doe je?

"Mijn naam is Steffie Kuijer, ik ben 19 jaar oud en ik kom uit Schalkwijk. Alweer drie jaar geleden ben ik bij de Roskam komen werken en werk ik hier nog met heel veel plezier. Vorig jaar, ben ik verhuisd naar Breda om hier international hotelmanagement te gaan studeren, maar ik ga met alle plezier in het weekend terug naar Schalkwijk om te werken bij de Roskam."

Hoe is het om in jouw huidige team te mogen werken?

"Het Team van de Roskam heeft een onbeschrijfelijk goede sfeer. Iedereen staat voor elkaar klaar, kent elkaar goed en toont interesse. Collega’s binnen het team zijn niet zomaar collega’s maar veel meer dan dat. Bennie zorgt er samen met het hele team echt voor dat je je thuis voelt en dat je onderdeel wordt van ‘de roskam familie’."

Hoe is het om bij de Roskam te werken?

"Ik vind het altijd heel erg leuk om bij de Roskam te mogen werken. De collega’s, fijne werksfeer en leuke gasten zorgen ervoor dat ik altijd heel veel zin heb om te werken."

Welke voordelen zie jij/ervaar je doordat de Roskam onderdeel is van Axivate Horeca?

"De voordelen die ik ervaar omdat de Roskam onderdeel is van Axivate Horeca zijn dat de Roskam inovatief is en opzoek is naar positieve vernieuwing. Ook denk ik dat Horeca Axivate bijdraagd aan de onwikkeling van het personeel, door bijvoorbeeld trainingen en webinars."

Werken bij

Op zoek naar een baan bij het gezelligste restaurant van Utrecht? Van creatieve kok en held in de bediening tot eersteklas afwasser: bekijk hieronder onze vacatures.

Wie zijn wij? Je stapt binnen en de geur vers gezette koffie en heerlijke Italiaanse gerechten komt op je…
Wie zijn wij? De Markt, de plek waar iedereen samenkomt om te genieten van onze heerlijke gerechten & wijnen…
Wie zijn wij? Wij zijn Axivate Horeca Group, een onderneming die zich succesvol bezighoudt met het beheren van een…
Wie zijn wij? Wij zijn Axivate Horeca Group, een onderneming die zich succesvol bezighoudt met het beheren van een…
Wie zijn wij? Vintage is een tapasbar waar uw beleving centraal staat. Koude tapas, warme tapas, vis, vlees of…
Van Rossum stadshotel, café en restaurant is gevestigd in het Arsenaal, een robuust Rijksmonument in de historische stadskern van…