Axivate Horeca neemt Reeuwijikse Hout en Mercatu over

De Axivate Horeca Group van Bas Rasker neemt per 1-11-2022 het familiebedrijf Restaurant Paviljoen Reeuwijkse Hout en Mercatu over. Beide exploitaties behouden dezelfde horecafunctie. Ook de medewerkers blijven behouden.

Axivate Horeca Group neemt de exploitatie over van de huidige eigenaar René de Jong. Rasker is enthousiast over de overname: “Reeuwijk is een familiebedrijf dat al sinds 1996 een succes is door de vastberadenheid van René en zijn familie. Wij zijn dan ook beslist niet van plan om direct allerlei veranderingen door te voeren.”

De overname van Restaurant Paviljoen Reeuwijkse Hout en Mercatu past binnen de groeistrategie van de Axivate Horeca Group, die haar positie verder wil uitbouwen. Nemy de Vin, CEO van het bedrijf: “Wij kopen bestaande horecabedrijven die bekend staan als ‘evergreens’, bedrijven die dankzij hun eigenheid en gastvrijheid ware publiekstrekkers zijn. Axivate is er om wat goed is nog beter te maken, wij gaan optimaliseren. Deze Reeuwijkse bedrijven passen perfect in onze portefeuille. Ze zijn vlak bij elkaar gelegen in een aantrekkelijk recreatiegebied, dat is uniek. Wij hadden dan ook absoluut interesse in overname van de mooie restaurants.”

Axivate Horeca Group beheert een grote diversiteit aan horecabedrijven, momenteel voornamelijk in de regio Utrecht maar met de ambitie binnen de Randstad verder uit te breiden. Door het ontwikkelen van eigen horecaconcepten en een actief acquisitiebeleid is Axivate Horeca Group de afgelopen jaren uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf binnen de Nederlandse horeca.

Axivate Horeca Group is o.a. verbonden aan PK bar & kitchen (Bilthoven en Utrecht), Stadskasteel Oudaen, vier zaken in de Drieharingstraat in Utrecht (De Markt, Vintage, De Kleine Parade en Bar-Brasserie BREN), De Roskam in Houten, Cafe Egelantier in Den Dolder, Cafe Restaurant Rust Wat in Blaricum, Van Rossum & Breuren in Woerden en Buitenplaats Slangevegt in Breukelen. De bijzondere locaties en uitstraling zijn karakteristiek voor de horecabedrijven van Axivate.

Restaurant Paviljoen Reeuwijkse Hout en Mercatu hebben alle kenmerken die passen binnen het portfolio van Axivate en staan al jaren bekend om hun genereuze gastvrijheid, goede tradities en ongedwongen sfeer.

Share