Tapas eten in style maar dan anders

Vintage staat voor aandacht voor eten en wijn. Niet je typische Spaanse tapasbar, maar wél de versheid en kwaliteit van de traditionele Spaanse tapas die gecombineerd wordt met fijne smaken, prachtige presentatie en een eigenheid waar je u tegen zegt.

links rechts

Waarom Vintage?

Knus

Eigenwijs

Aandacht

Wat restaurant Vintage
bijzonder maakt

Het smalle zaakje in de Drieharingstraat zorgt voor een ultieme ervaring als het aankomt op smaakbeleving, presentatie en eigenheid. Niet je verwachte Spaanse tapas, maar een combinatie van wereldse smaken geven je een sublieme smaakbeleving.

De wijnbar van 12 meter in de zaak maakt de tapasbar compleet, waardoor je de garantie hebt op een culinaire avond uit in een bijpassende setting.

www.tapasbarvintage.nl

  • Drieharingstraat 18
  • 3511 BJ Utrecht
  • +31 (0) 30 231 89 89
  • info@tapasbarvintage.nl

Werken bij Vintage

Op zoek naar een baan bij het gezelligste restaurant van Utrecht? Van creatieve kok en held in de bediening tot eersteklas afwasser: bekijk hieronder onze vacatures.

Waarom werken met Axivate werkt.

Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen. Lorem Ipsum is de standaard proeftekst in deze bedrijfstak. Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen. Lorem Ipsum is de standaard proeftekst in deze bedrijfstak.

onze werkwijze