In stijl lunchen bij dé ideale ontmoetingsplek

Buitenplaats Slangevegt in Breukelen is dé ideale ontmoetingsplek waar u in stijl kunt lunchen, dineren en borrelen aan het water. We voeren een klassieke kaart met moderne gerechten, waarbij u keuze heeft uit de à la carte kaart of het eigentijdse chefs menu.
Slangevegt ligt aan de rustige en oud-Hollandse rivier de Vecht. Met trots bevinden wij ons al vele jaren in het rijksmonument uit 1700 dat zijn naam dankt aan de ligging, namelijk de bochtige rivier die als een slang door het landschap glijdt.

links rechts

Waarom Slangevegt

Klassiek

Aan het water

Monument

Wat restaurant Slangevegt
bijzonder maakt

Ons restaurant ligt aan de rustige en oud-Hollandse rivier de Vecht.

Met trots bevinden wij ons al vele jaren in het rijksmonument uit 1700 dat zijn naam dankt aan de ligging, namelijk de bochtige rivier die als een slang door het landschap glijdt.

www.slangevegt.nl

  • Straatweg 40
  • 3621 BN Breukelen
  • +31 (0)34 625 00 11
  • info@slangevegt.nl

Werken bij Slangevegt

Op zoek naar een baan bij het gezelligste restaurant van Breukelen? Van creatieve kok en held in de bediening tot eersteklas afwasser: bekijk hieronder onze vacatures.

Waarom werken met Axivate werkt.

Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen. Lorem Ipsum is de standaard proeftekst in deze bedrijfstak. Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen. Lorem Ipsum is de standaard proeftekst in deze bedrijfstak.

onze werkwijze