Een borrel in grand cafe PK Bilthoven

PK Bilthoven is de plek in de wijde omgeving waar je moet zijn als je op zoek bent naar een ontspannen middag/avond uit. Je voelt je direct thuis in de huiskamer van Bilthoven. Een plek met karakter waar je culinair kunt genieten.

links rechts

Waarom PK Bilthoven?

Culinair genieten

Thuiskomen

Karakter

Wat PK Bilthoven
bijzonder maakt

PK Bilthoven heeft het karakter van een vriendenclub.Bij PK Bilthoven kom je thuis. Wanneer je een lange werkdag hebt gehad en even aan de bar een biertje wilt drinken. Als je een zakelijke afspraak hebt die je moet overtuigen van je meerwaarde.

Maar ook thuiskomen wanneer je met je lief uit eten gaat. Je kunt altijd vertrouwen op onze kernwaarden: gevoel van thuiskomen, karakter en culinair genietenl. De deur staat voor je open.

www.pkbilthoven.nl

  • Julianalaan 10
  • 3722 GP Bilthoven
  • +31 (0) 30 210 27 07
  • info@pkbilthoven.nl

Werken bij PK Bilthoven

Op zoek naar een baan bij het gezelligste restaurant van Bilthoven? Van creatieve kok en held in de bediening tot eersteklas afwasser: bekijk hieronder onze vacatures.

Waarom werken met Axivate werkt.

Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen. Lorem Ipsum is de standaard proeftekst in deze bedrijfstak. Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen. Lorem Ipsum is de standaard proeftekst in deze bedrijfstak.

onze werkwijze