Gezellig eten in hartje Utrecht

In stadskasteel Oudaen beleef je in elke slok en iedere hap op iedere plek een verhaal. Of het nu het verhaal is van onze kakelverse bieren uit onze brouwketels of over de schitterende historie; de beleving is altijd uniek en opmerkelijk! Oudaen stadskasteel, stads bier en stads eten.

links rechts

Waarom Oudaen?

Craft beer

old meets new

Dynamisch

Wat Oudaen
bijzonder maakt

Oudaen is een dynamisch horecabedrijf in oude binnenstad van Utrecht. Oudaen combineert het historische karakter van het Stadskasteel met een moderne inrichting. Old meets new.

Door de vele mogelijkheden binnen ons kasteel is er voor elke doelgroep plek. Of het nou een rondleiding door ons bierbrouwerij is of een knallend huwelijksfeest in een van onze sfeervolle zalen. Bij Oudaen kun je altijd terecht.

www.oudaen.nl

  • Oudegracht 99
  • 3511 AE Utrecht
  • +31 (0) 30 231 18 64
  • info@oudaen.nl

Werken bij Oudaen

Op zoek naar een baan in het mooiste pand van Utrecht? Van creatieve kok en held in de bediening tot eersteklas afwasser: bekijk hieronder onze vacatures.

Waarom werken met Axivate werkt.

Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen. Lorem Ipsum is de standaard proeftekst in deze bedrijfstak. Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen. Lorem Ipsum is de standaard proeftekst in deze bedrijfstak.

onze werkwijze