Druk even op de pauzeknop bij BREN!

Relaxed uit eten in Utrecht centrum. Borrelen met goeie vrienden en familie, eindeloos tafelen en praten over de grote en kleine dingen in het leven. Bij BREN drukken we voor je op pauze en prikkelen we je zintuigen met creatieve gerechten en cocktails. Ongecompliceerd maar altijd verrassend. Zodat je ‘even’ later weer helemaal opgeladen de deur uitloopt.

links rechts

Waarom BREN?

Duurzaam

Avontuurlijk

Gezellig

Wat Bar-Brasserie BREN bijzonder maakt

De samenstelling van onze menukaart wisselt regelmatig, maar één ding weet je zeker bij BREN: onze avontuurlijke chef-kok zorgt voor een mix van klassiekers en verrassende smaakcombinaties. Met vlees en vis, maar ook veel vegetarische gerechten. Vers, duurzaam en biologisch. Alles simpelweg lekker.

www.bren.nl

  • Drieharingstraat 9
  • 3511 BH Utrecht
  • +31 (0) 30 232 14 35
  • info@bren.nl

Vacatures bij BREN

Wil je werken in de horeca, geniet je van het leven en hou je van avontuur? Dan leren we je graag kennen! Sous-chef, afwasser of superheld in de bediening: bekijk onze vacatures.

Waarom werken met Axivate werkt.

Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen. Lorem Ipsum is de standaard proeftekst in deze bedrijfstak. Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen. Lorem Ipsum is de standaard proeftekst in deze bedrijfstak.

onze werkwijze