Mark Beckers PK Bilthoven

"Wat voor mij prettig werkt is dat er meerdere afdelingen zijn, zo is er bijvoorbeeld een afdeling voor reserveringen/sales, marketing, administratie en personeelszaken. Al deze afdelingen nemen een hoop werk van mij over zodat ik me in de zaak volledig kan focussen op het team en de gasten."

links rechts
Wie ben je en wat doe je?

"Mijn naam is Mark Beckers, geboren en getogen in Utrecht en ben sinds 2010 woonachtig in de Bilt. Ik woon hier samen met mijn vrouw en zoontje. Vanaf mijn 17de ben ik werkzaam in de horeca en momenteel werk ik als bedrijfsleider bij PK Bar & Kitchen."

Hoe is het om in jouw huidige team te mogen werken?

"We hebben een hecht team bij PK. De basis van ons team bestaat uit jongens en meiden met jaren lange horeca ervaring wat erg fijn werkt. Iedereen kan goed met elkaar overweg en heeft wat voor elkaar over. Communicatie tussen en de keuken en bediening loopt ook soepel er is geen strijd zoals je wel vaker in de horeca tegenkomt."

Hoe is het om bij PK Bilthoven te werken?

"PK Bilthoven is een onwijs leuke zaak om te werken. Binnen PK heerst altijd een prettige sfeer. We werken met een professioneel team en hebben leuke gasten. We werken met een uitgebreid bar assortiment en de keuken maakt zo goed als alles zelf."

Wat is je ambitie en waar sta je over 5 jaar?

"Ik ben niet een persoon die erg ver vooruit kijk. Laat staan 5 jaar. Wat ik wel erg belangrijk vind is dat je moet doen wat je leuk vindt om te doen. Momenteel heb ik het nog erg naar mijn zin bij PK Bar & Kitchen in Bilthoven dus voorlopig ben ik hier te vinden."

Werken bij

Op zoek naar een baan bij het gezelligste restaurant van Utrecht? Van creatieve kok en held in de bediening tot eersteklas afwasser: bekijk hieronder onze vacatures.

Word jij onze nieuwe medewerker Interieur en Styling Horeca? Zin om samen met ons verder te bouwen aan…
Sfeermakende en meewerkende bedrijfsleider gezocht! Heb jij echt passie voor de horeca en ben je op zoek naar…
Word jij onze nieuwe medewerker administratie? Zin om samen met ons verder te bouwen aan de Axivate Horeca…
Toppers voor in de bediening gezocht! Wil jij werken in het leukste team van Houten? Dan zijn wij…
Vestigingsmanager gezocht! Heb jij jaren ervaring in de horeca en in het aansturen van grote teams in een…
Assistent bedrijfsleider gezocht! Werk jij al een tijdje in de horeca en ben je toe aan een nieuwe…