3 terrassen van Axivate Horeca Group in de Terras Top 100

Voor de 13e keer op rij vond dit jaar de Misset Terras Top 100 plaats. Na een periode van rapportages en jurybezoeken was het op 6 september zover: de uitreiking.  Met trots kunnen wij vertellen dat drie van onze terrassen in de top 100 staan.

Ons hoogst scorende terras staat op nummer 32: Buitenplaats Slangevegt aan de Straatweg in Breukelen. Een onderdeel van de Terras Top 100 is het jurybezoek. Bij Slangevegt arriveerden zij zo vroeg, dat het restaurant eigenlijk nog niet open was. Natuurlijk is iedereen van harte welkom, ook als ze voor openingstijd langskomen. “Dit staaltje gastvrijheid toont maar weer aan waarom we zo graag naar Slangevegt komen.”

Het terras van Stadskasteel Oudaen kreeg plek 53 in de Terras Top 100. “Bij het serveren van een glas pils zijn alle logo’s naar de gast gericht. Het zijn details, maar die maken wel dat het geheel aan tafel professioneel en verzorgd overkomt.” Ook de medewerkers van het restaurant kregen een prachtig compliment: “De medewerkers zijn vrolijk en vriendelijk, het team is hecht en scherp.”

Voor de eerste keer deed ook het terras van De Roskam in Houten mee. Met dit terras eindigden we op een mooie 73e plek.  Het strak vormgegeven terras, de zonwering die ook op natte dagen ervoor zorgt dat de gasten buiten kunnen zitten én de professionaliteit van onze medewerkers zorgden voor deze mooie plek in de top 100. “Zoals vaak wordt ook bij dit fijne terras in Houten de échte unique selling point gevormd door de medewerkers: wat een energie en enthousiasme in dit team!”

We zijn zeer trots op deze mooie prestaties en danken Misset Horeca voor de mooie woorden.

Share