Een parade aan gerechtjes

De Kleine Parade is een plek waar de mensen komen om te genieten en zich te laten verrassen. De gasten vinden zich in een warme en liefdevolle plek waar ze gehoord worden en waar ze kennis maken met nieuwe en grenzeloze smaken gepaard met mooie wijnen en andere dranken.

links rechts

Waarom De Kleine Parade?

Grenzeloos ontdekken

liefdevolle aandacht

eigenzinnig

Wat De kleine Parade!
bijzonder maakt

De gast van De Kleine Parade heeft eindeloze mogelijkheden hoe ze een avond uit kunnen beleven. Met meerdere kleine gerechten die gedeeld kunnen worden, wijnen proeven, alles moet lukken.

Het grenzeloos proeven kan je ook terug vinden in de kaart, van Peruaanse ceviche, Aziatische technieken en Franse invloeden. Iedereen, van de hoge tafel achterin de hoek tot de tafel voorin aan het raam, krijgt dezelfde liefde en aandacht op het bord en aan tafel. Hierdoor beleeft de iedere gast De Kleine Parade op zijn of haar manier. Gasten voelen zich thuis, maar ze krijgen iets waar ze thuis nooit aan hadden durven denken. Daarom zeggen wij ook graag: 'Durf te proeven'.

www.dekleineparade.nl

  • Drieharingstraat 2
  • 3511 BH Utrecht
  • +31 (0) 30 743 19 15
  • info@dekleineparade.nl

Werken bij De Kleine Parade!

Op zoek naar een baan bij het gezelligste restaurant van Utrecht? Van creatieve kok en held in de bediening tot eersteklas afwasser: bekijk hieronder onze vacatures.

Er zijn op dit moment geen vacatures gevonden bij dit restaurant.

Waarom werken met Axivate werkt.

Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen. Lorem Ipsum is de standaard proeftekst in deze bedrijfstak. Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen. Lorem Ipsum is de standaard proeftekst in deze bedrijfstak.

onze werkwijze